Čeští sportovci zažívají plodné období. Komu všemu se nedávno narodil potomek?

i Foto: thehockeynews.com
                   

Všichni čtyři patří k nejvýraznějším tvářím českého sportovního prostředí a všichni čtyři teď navíc mají pádný opravdu důvod k radosti. V posledním týdnu, který byl opravdu plodný, se jejich životy od základu změnily, protože jim partnerky přivedly na svět dlouho očekávané potomky. Zaregistrovali jste v médiích, kterých sportovců se to konkrétně týká?

Václav Kadlec

Sedmadvacetiletý fotbalový útočník pražské Sparty nezažívá po profesionální stránce zrovna nejlepší období. Poměrně dlouhou dobu totiž bojuje s vážným zraněním, které jej ze hry vyřadilo už bezmála na celý rok. Podle zákulisních zdrojů se jeho zdravotní stav sice pomalu, ale jistě, zlepšuje, nicméně na trávník se ještě minimálně dva měsíce nepodívá (a to jen v případě, že rekonvalescence půjde hladce). I proto musí určitě těžce skousávat, že svým spoluhráčům, kteří momentálně hrají snad nejhůře za poslední roky a patří jim osmá příčka v tabulce Fortuna ligy, nemůže nijak pomoci. Jediným světlým momentem v jeho životě je tak bezesporu narození dcery Viktorie a svatba s dlouholetou přítelkyní Renatou. Rodina by snad nemohla býti šťastnější!

Milan Škoda

V Praze ještě na malý moment zůstaneme, nicméně se ze Sparty přesuneme k jejímu odvěkému rivalovi ze Slavie. Třiatřicetiletý útočník Milan Škoda nastoupil v základní sestavě svého mateřského klubu v rámci utkání MOL cupu proti Vyšehradu. Během prvního poločasu nastřílel čtyři branky a stal se nejlepším mužem utkání. Předčil dokonce i Juliuse Lavického s tváří Jakuba Štáfka. Za svými spoluhráči se přitom dostal až na poslední chvíli, protože v brzkých ranních hodinách vezl svou manželku do porodnice. Ta mu porodila už druhého syna Matiase. Bezprostředně po závěrečném hvizdu se kanonýr odebral zpět do nemocnice, kde si užíval nerušených rodinných chvilek.

Radko Gudas

O víkendu se stal potřetí otcem takové hokejový obránce Radko Gudas, který aktuálně působí v kádru Washingtonu Capitals. K Leontýnce a Kvídovi tak nyní přibyla ještě dcerka Elvíra. Zajímavostí je, že každý potomek českého hokejisty se narodil v jiném městě podle toho, kde zrovna Gudas působil. Pokud to s jeho otcovskou produktivitou takto půjde i nadále, doufejme, že dres v zámoří více než třikrát nevymění. Ani Gudasovo luxusní bydlení totiž není nafukovací.

Michael Krmenčík

Šestadvacetiletému kanonýrovi Plzně se teď daří na všech frontách. Od svého návratu na fotbalové trávníky po zranění ušel již dlouhou cestu a začal opět dokazovat, že střílet branky prostě umí. Naposledy to potvrdil během domácího ligového zápasu proti pražské Spartě, kterou po hrubé chybě Davida Lischky pokořil jediným gólem v utkání. Ten den se plzeňskému hráči opravdu vydařil. Mimo jiné také přivítal na světě druhou dceru, kterou rodiče pojmenovali Melanii.

Foto: thehockeynews.com

Diskuze Vstoupit do diskuze
98 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články