Verstappen chce porazil Mercedes. Red Bull se potřebuje zlepšit, říká Max.

Max Verstappen názor na Red Bull
                   

Max Verstappen si tuto neděli dojel pro pěkné třetí místo. Mladíkovi to nestačí, chce porazil Mercedes a Lewise Hamiltona. Loňský vítěz Austrian Grand Prix ztrácí na tempo Mercedesu!

Max Verstappen a Styrian Grand Prix.

Boj o pozice začal již v sobotu, kdy byl Max Verstappen jediným jezdcem, který ohrozil dominantní výkon Lewise Hamiltona v kvalifikaci. Max se kvalifikoval na druhém místě, které držel po většinu nedělního závodu. Bohužel si na Hamiltona nesáhl!

V 66 kole závodu se Bottas pokusil o předjetí Maxe Verstappena, který dokonale bránil. Bohužel byla jenom otázka času, kdy finský jezdec předjede Maxe a dojede si pro druhé místo v Styrian Grand Prix.

Styrian Grand Prix
iZdroj fotografie: formula1.com

Slaví Max Verstappen třetí místo?

Hned po závodě se tradičně Martin Brundle ptal všech závodníků. Max Verstappen se vyjadřoval o budoucnosti Red Bullu a jeho, jako osoby, jak reagoval?

Je jasné, že musíme zabrat. Musíme zlepšit auto, konkrétně motor, protože jsme pomalejší na rovinkách. Vím, že se můžeme letos ucházet o titul, ale musíme pracovat.

Jak dopadl Albon?

Alexander Albon si v neděli dojel pro krásné čtvrté místo. Bohužel Alexander Albon neměl ani z daleka tempo se přiblížit svému kolegovi Maxovi Verstappenovi a ztratil dlouhých 33 sekund.

Alexander Albon
iZdroj fotografie: formula1.com

Alexander Albon hodnotí závod kladně.

Byl to dobrý závod. Trošku jsem ztrácel tempo tento víkend. Potřebuju zjistit, kde mám mezery a pracovat na nich. Všichni jsme za čtvrté místo rádi. Je příjemné dostat nějaké body (naráží na minulý víkend).

Diskuze Vstoupit do diskuze
145 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články