Eva Samková je stále středem pozornosti. Nejdřív nahota, pak změny v realizačním týmu

i Foto: cs.wikipedia.org
                   

Šestadvacetiletá Eva Samková je českou snowboardistkou a také známou rebelkou, která ráda provokuje a boří určité hranice. Nedávno to znovu potvrdila například nafocením nahých snímků, které ovšem dle jejích slov měly zcela jiný účel, než ukázat veřejnosti její krásné, vypracované tělo. O několik dnů později zase vyplavaly na povrch informace, že se „rozešla“ se svým dlouholetým servismanem Jeanem Philippem Trottierem. S oběma událostmi jsme se vás rozhodli seznámit prostřednictvím tohoto článku.

Eva Samková poprvé ukázala nahé tělo

Žádnému pánskému časopisu či profesionálnímu fotografovi aktů se nepodařilo přemluvit Evu Samkovou, aby se pro ně odhalila. A že nabídek rozhodně chodilo dost. Českou sportovkyni nakonec svlékla až její kamarádka Iva Bukertová, která se podepsala pod kampaní zabývající se přílišnou konzumací módy v dnešní době. Pokud by akce neměla takovýto podtext, Samková by své tělo prý nikdy nepropůjčila:

„Když mi Iva popisovala svůj nápadu, hodně mě to oslovilo. S kampaní, jejímž cílem je vyvolat diskuzi o tom, jak dnes konzumujeme nejen módu, se naprosto ztotožňuji. Jinak bych do toho ostatně nešla. Není to o tom ukazovat, kdo je špatný a kdo dobrý. Ale o diskuzi a vymýšlení nových směrů, kam se můžeme ubírat.“

Bukertová řekla, že přemluvit Samkovou k nahým snímkům nebylo vůbec těžké. Dívky se spolu přeci jen znají už nějaký ten pátek, takže moc dobře vědí, co od sebe mohou očekávat. Samková i přesto dodala, že pro ni focení nebylo úplně komfortní, jelikož na nahotu před objektivem není zvyklá. Nicméně atmosféra prý byla perfektní, což jí hodně pomohlo. Doma se prý dočkala pochvalných komentářů, ostatně jako od většiny internetových diskutujících.

Samková a změny v realizačním týmu

Eva Samková má za sebou několik významných sportovních úspěchů. Za zmínku stojí například loňské zlato na mistrovství světa i Světovém poháru. Ačkoli si ostatní snowboardistky mohou o takových úspěších nechat jen tiše zdát, Eva je perfekcionalistka a začala cítit, že něco uvnitř realizačního týmu není v pořádku. Následkem toho došlo k rozvázání spolupráce s Kanaďanem Jeanem Philippem Trottierem zabývajícím se servisem, který byl u obou loňských triumfů.

Samková toto rozhodnutí komentovala slovy:

„Ostatní týmy nám v mazání poněkud utekly. Pár závodů tím bylo poznamenaných, ale nešlo o nic zásadního. Jenže Italům to jezdí fakt šíleně rychle a je to vidět i na těch horších jezdcích, kterým najednou člověk neujíždí tak, jak byl předtím zvyklý. Proto jsem se rozhodla s Trottierem skončit. Neproběhly tam však žádné křivdy, jsme spolu naprosto v pohodě. Minulý týden jsme kupříkladu zašli na snídani v centru Prahy.“

Foto: cs.wikipedia.org

Diskuze Vstoupit do diskuze
57 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články