Podruhé se narodil! Trenéra Argentiny srazilo auto

i Foto: en.as.com
                   

Mráz po zádech přejel všem obyvatelům Argentiny, kteří jsou známí svou vášní pro kopanou. Tamní trenér národního výběru Lionel Scaloni se jedno dopoledne rozhodl projet na kole během své dovolené na Mallorce. Cyklistika se mu však nakonec málem stala osudnou. Srazil jej totiž automobil a Scaloni musel být spěšně převezen do nemocnice. Oproti původním zprávám, které otřásly (nejen) fotbalovými fanoušky, nakonec testy neprokázaly žádné závažnější zranění a tak mohl být někdejší hvězdný obránce po třech hodinách hospitalizace propuštěn. Jak k nehodě vlastně došlo?

Dovolená opravdu nedopadla podle představ

Nešťastná scéna se odehrála na přilehlém parkovišti u školy Puerto Portals, když si řidič automobilu zřejmě z nepozornosti nevšiml projíždějícího cyklisty a narazil do něj. Naštěstí se ovšem nejednalo o náraz v plné rychlosti, což následky střetu značně zmírnilo a trenér Scaloni si z nepříjemného zážitku odnesl pouze pohmožděniny v oblasti obličeje. Situaci okamžitě komentovala argentinská fotbalová reprezentace prostřednictvím twitteru, kde ovšem fanouškům nepodala žádné konkrétní informace. Právě to také zapříčinilo různé spekulace o vážnosti celé nehody.

Sám Scaloni se o několik hodin později rozhodl utnout veškeré dohady a svým příznivcům poslal poměrně uvolněný vzkaz, ke kterému připojil i svou aktuální fotografii (viz hlavička tohoto článku).

„Pár stehů a mířím domů. Díky všem,“

Jak se Scalonimu na lavičce národního týmu zatím vede?

Lionel Scaloni byl do národních barev povolán začátkem loňského listopadu a platnou smlouvu má do června, kdy začíná očekávaná Copa América. V roli hlavního trenéra vystřídal Jorgeho Sampaoliho, jehož angažmá nepřineslo očekávané ovace, když se na světovém šampionátu v minulém roce s týmem dokázal probojovat pouze do osmifinále.

O tom, jestli Scaloni povede národní celek i nadále, se zatím žádné konkrétní informace neobjevily. Argentina v minulém měsíci překvapivě podlehla nepříliš silné Venezuele, výkon celého týmu byl nepřesvědčivý a ani největší hvězdě Lionelovi Messimu se dvakrát nedařilo. Krátce poté ukončil reprezentační kariéru slavný Higuaín, který od mistrovství světa v Rusku pořádaného roku 2018 do žádného zápasu na národní úrovni nezasáhl. Scaloni tedy rozhodně není v jednoduché situaci. Přijde po nehodě další rána v podobě vyhazovu?

Foto: en.as.com

Diskuze Vstoupit do diskuze
83 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články