Oktagon 17 již zítra! Čeká nás šílená akce

                   

Oktagon 17 se přes všechna omezení uskuteční. Celá akce dostala výjímku významného mezinárodního turnaje. Na co se můžeme těšit a na co si dát pozor?

Jak turnaj sledovat?

Jelikož turnaj bude bez podmínek bez diváků, musíme najít jinou cestu jak si užít atmosféru celého galavečera. První možností je zakoupit PPV (Pay Per View). Cena PPV pro Oktagon 17 je pouze 9.99 euro, což je v přepočtu cca 270 Kč. Tato cena je na MMA galavečer velice nestandartní, zkrátka je malá, pro porovnání, UFC své PPV prodává v řádů tisíců.

Druhou možností je sledovat turnaj na TV. Oktagon MMA má dlouhodobou spolupráci s O2 TV. Bohužel na O2 TV nebude celá karta, ale pouze hlavní karta, což znamená, že první zápas v TV bude Kalšník vs Johnsen.

iUvidíme další show jako na Štvanici? Ilustrační foto, zdroj: pixabay.com

Čeká nás šílená akce!

Jako hlavní zápas večera je stanovena titulová bitva Davida Kozmy a Métého Kartesze. Tento souboj weltrových vah slibuje velikou atraktivitu. Oba zápasníci jsou spíše postojáři s tím, že je velice možné, že David Kozma bude chtít souboj strhnout na zem, stejně jako to udělal v zápase proti Gáborovi Borárošovi. David Kozma je současně neporažen v organizaci Oktagon. David zkoušel také zahraniční angažmá v organizaci RCC, ve které bohužel prohrál.

Vémola na cestě k odvetě.

Bude to veliký zápas pro Karlose Vémolu, který svůj poslední zápas bohužel prohrál. Český lev se měl utkat s Mikuláškem již před nějakou tou dobou, bohužel kvůli koronaviru na zápas nepřišlo. Což neznamená, že Oktagon nemá o zápas již zájem, má, v plánu je na turnaj Oktagon 20 v prosinci.

Diskuze Vstoupit do diskuze
102 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články