Rozhodčí rozhodli dobře! říká Alexander Volkanovski. Reaguje na Danu Whita a další.

Max Holloway vs Alexander Volkanovski 2
                   

Jeden z hlavních zápasů turnaje UFC 251 v Abu Dhabi byl Max Holloway vs Alexander Volkanovski 2. Zápas vyhrál na body Alexander. Jak reaguje na kritiku i ze strany UFC?

Volkanovski vs Holloway 2
iZdroj fotografie: ufc.com

Jak reagoval Alexander Volkanovski?

„Vím proč to dali rozhodčí mně. Byl to těsný zápas, to beze slova. Max měl dobré první dvě kola, kde mě dokonce i knockoutoval. Určitě tyto kola vyhrál, i přestože výměny se jevily vyrovnaně. 

Zároveň také vím, jak funguje bodovací systém v MMA. Takže uznávám prohru v prvních dvou kolech. Věděl jsem, že má deset bodů a já devět za první dvě kola. Musel jsem více zabrat do dalších kol, abych ukázal z čeho jsou postavení šampioni. Byl jsem se sebou spokojený, pracoval jsem tvrdě, ale plánovaně; musel jsem ze sebe vydat vše. Především rozhodnutí o úpravě strategie bylo to, co mi vyhrálo zápas. 

A to je to, co viděli dva ze tří rozhodčí. Lidé budou mít vždy své názory, s tím toho moc neudělám. Vím, že jsem vyhrál. Hodně lidí s mým vítězstvím souhlasí. Ale zároveň spousta lidí viděla pouze první dvě kola a na zbytek zápasu zapomněli. A proto chápu, proč většina uznává za vítěze Maxe. Ale čísla nelžou a dle jich jsem zápas vyhrál já.“

Volkanovski vs Holloway 2
iZdroj fotografie: ufc.com

Bude Alexander Volkanovski vs Max Holloway 3?

UFC ani jeden ze zápasníků zatím neoznámili možnost třetího zápasu. Vzhledem k tomu, že zápas byl již dvakrát kontroverzně rozhodnut, všichni fanoušci chtějí další zápas, ve kterém dojde k rozhodnutí před časovým limitem. A jaký názor máte na to vy? Kdo je podle vás nejlepší pérová váha na světě?

Diskuze Vstoupit do diskuze
112 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články