Zlatá olympionička Siniaková o událostech po rozchodu: Nikdy bych nevěřila, že se to může stát

Ten příběh je hodný hollywoodského filmu. Česká tenistka Kateřina Siniaková o zlaté olympijské pohádce nyní znovu promluvila. Sama byla ze všeho překvapená.

i Zdroj fotografie: ATP Tour
                   

Když před olympijskými hrami prolétla světem zpráva, že se Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč po třech letech rozešli, čeští fanoušci rychle zpozorněli. Vždyť spolu mají tihle dva hrát v Paříži smíšenou čtyřhru, říkali si. „Je to pravda. Jde o mou soukromou věc,“ potvrdila tehdy informaci Blesku hvězda ženského deblu. „Ale jsme profesionálové, takže samozřejmě na olympiádě budeme hrát,“ doplnila.

Pusa po vítězném míčku

A usměvavé duo se skutečně na Hrách vyšponovalo k parádním výkonům, které zajistily Česku zlaté medaile (ve finále porazili čínský pár až v super tie-breaku 10:8). Po vítězném míčku si v emocích navíc dali pusu, což vyvolalo spoustu spekulací. Jsou zase spolu? Nyní na tyhle události Siniaková zavzpomínala.

Český hokejový reprezentant si splnil sen. Do NHL mu pomohl i brzdicí padák

„Musím říct, že to vlastně bylo strašně vtipné. Nikdy bych nevěřila, že se tohle může stát. Kdybychom se s Tomášem nerozešli, nic z toho by se nestalo. Ovšem takhle z toho lidé udělali opravdu velký příběh,“ popsala své překvapení pro Tennis Majors současná světová jednička ve čtyřhře, o níž jsme také na SportechŽivě psali v souvislosti s jejím spojením s ruskou tenistkou.

Siniaková: Byla to těžká cesta

Siniaková v rozhovoru přiznala, že je vlastně ráda, že o rozchodu veřejně promluvila. „Nakonec mi to opravdu pomohlo. Uvědomila jsem si, že můžu svůj osobní život držet víc v tajnosti. Naučilo mě to, že si mám nechávat víc věcí pro sebe. Nemusím nic říkat, i když se lidé ptají a čekají, že se dozví něco víc. Byla to velmi emotivní a těžká cesta, ale neměnila bych. To je život, který je někdy těžký, ale zároveň fajn,“ popsala česká tenistka, která má ve sbírce také zlato z OH v Tokiu (v páru s Barborou Krejčíkovou).

Slova o psychickém nátlaku a vydírání. Zlatá olympionička Sáblíková si měla diktovat podmínky

V Česku se prý cítí dobře. Zástupy fanoušků Kateřinu nezastavují. „Když se vrátím, cítím se svobodná a líbí se mi to. Mohu jít do města, aniž bych cítila, že mě opravdu poznávají. Musí to být těžké, když nemůžete nic dělat. U nás je hodně slavných hráčů a hráček, ale stále máte pocit, že mnoho lidí o tenisu stále neví,“ dodala Siniaková s úsměvem pro Tennis Majors.

Co říkáte na příběh Siniakové a Macháče? Napište nám do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
76 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články