Nejlepší rezervační systém pro sportovní zařízení? Vyzkoušejte Reservanto!

Pohodlí hledají i zákazníci, kteří si ve volném čase „rádi dávají do těla“… minimálně při tvorbě rezervací pro své sportovní aktivity. Právě tato očekávání by měla naplňovat všechna moderní sportovní zařízení jako jsou fitness centra, tenisové kurty, bowlingové dráhy nebo sportovní haly. Pokud chce i vaše sportoviště jít s dobou, měli byste nabídnout svým klientům maximální pohodlí nejen v zázemí, ale už během rezervace před samotným příchodem. Jaké výhody s rezervačním systémem pro sportoviště získáte vy a vaši klienti?

i Zdroj: canva.com
                   

Obsazenost za vás pohlídá Reservanto

Správa obsazenosti hřišť, kurtů nebo lekcí trenérů může být časově náročná a stresující. Mít celé týdny dopředu na minutu naplánované, obsazené a v průběhu se zabývat ještě zapomenutými či zrušenými rezervacemi je na jednoho člověka příliš. S online rezervačním systémem Reservanto získáte efektivního pomocníka, který se o tuto agendu postará za vás. Systém automaticky sleduje dostupnost vašich prostor či lekcí a umožňuje zákazníkům snadno rezervovat termíny.

Pokud jste například organizátorem kruhových tréninků nebo pořádáte hromadné jógové lekce, zajisté oceníte funkci „náhradníků“, kdy jsou klienti informováni o případném uvolnění míst na lekci či tréninku. Díky tomu se již nemusíte obávat poloprázdných termínů a optimalizovat tak svůj rozvrh a kapacity. To potvrzují také současní uživatelé rezervačního systému Reservanto.

„Po řešení tužka-papír jsme přemýšleli, jak si usnadnit práci. S Reservantem máme zaplaceno předem, víme, kolik přijde dětí na trénink a tomu přizpůsobíme počet trenérů. Systém nám tak šetří peníze, ale hlavně čas. Navíc má úžasný support, který se vším poradí,“ říká Aleš Hýbner z Elite Hockey – Hokejového tréninkového centra.

Permanentky a kredity vám zajistí opakované návštěvy

Nabízejte praktické permanentky nebo možnost dobíjení kreditu přímo přes Reservanto. Tímto způsobem umožníte svým klientům maximální flexibilitu pro jejich sportovní vyžití a zároveň si zajistíte pravidelný příjem. Systém také podporuje věrnostní programy a dárkové vouchery, což ocení zejména vaši stálí zákazníci. V jednom rozhraní tak snadno zvládnete vy i vaši klienti zprocesovat rezervace, vyřídit si permanentku, například na měsíční vstup do posilovny nebo konkrétní počet lekcí u trenéra, a ještě vše zaplatit online.

Jedním z dalších významných přínosů Reservanto je jeho propojení s pokladním systémem POSKA. Ten je ideální pro malé, ale i středně velké podniky či provozovny. Jednou z mnoha výhod systému Poska je například práce v offline režimu, což ocení každý, kdo má ve své provozovně problém s internetovým připojením nebo se potýká s častými výpadky. Poska vás v takové chvíli podrží a vy můžete bez problémů pokračovat v prodeji. Jakmile se spojení obnoví, systém automaticky synchronizuje data. Vše bez potřeby asistence nebo jakéhokoliv omezení v rámci prodeje. Samozřejmostí je také možnost platby kartou, což je v současné době nejpreferovanější způsob platby. Pokud ve vašem sportovním centru, fitness nebo na kurtech nabízíte doplňkové služby a produkty, jako jsou třeba proteinové nápoje nebo sportovní vybavení, bude tento následný prodej s Poskou o mnoho snadnější a pro příchozí sportovce i pohodlnější.

Online rezervační systém Reservanto vám usnadní každodenní agendu spojenou s rezervacemi a díky svým doplňkovým službám také zlepší celkový zážitek vašich zákazníků. Vyzkoušejte online rezervační systém zdarma a přesvědčte se o jeho výhodách na vlastní kůži.

Diskuze Vstoupit do diskuze
100 lidí právě čte
Autor článku

PR

Zobrazit další články