Kapitán mistrů Evropy by mohl zamířit do Španělska. Barcelona je připravena prodat dvojici hvězd

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

O kapitána úřadujícího týmu mistrů Evropy má zájem Real Madrid. Německý kanonýr opustil Manchester City. Z Camp Nou by mohl odejít dánský reprezentant, na odchodu z Barcelony je i Philippe Coutinho. Přestupový souhrn uplynulých hodin nabídne i zájem španělského klubu o Jesse Lingarda.

Manchester City opouští mladý kanonýr

Odchovanec akademie Manchesteru City Lukas Nmecha poprvé opouští natrvalo Etihad Stadium. Rodák z německého Hamburku, který v uplynulé sezóně hájil barvy Anderlechtu, míří do Bundesligy. Kanonýr, jenž nasázel v minulém ročníku belgické ligy nasázel 18 branek, bude nastupovat za německý Wolfsburg.

Přestupová částka se pohybuje okolo 13 miliónů eur (331 miliónů korun), Manchester City pak získá předkupní právo a také 15 % z možného budoucího prodeje dvaadvacetiletého útočníka.

Lingarda chce Atlético Madrid

iZdroj fotografie: Depositphotos
Zdroj fotografie: Depositphotos

Osmadvacetiletý záložník Jesse Lingard, který je kmenovým hráčem Manchesteru United, je blízko prvnímu zahraničnímu angažmá. Anglický reprezentant v uplynulé sezóně zářil na hostování v dresu West Hamu United a zaujal i činovníky španělského Atlética Madrid. To by podle britského deníku Daily Mail rádo Lingarda získalo, avšak pouze v případě, že se Manchester United rozhodne pro jeho odchod již toto léto.

Braithwaite míří do Premier League

Dánský reprezentant Martin Braithwaite by mohl po roce a půl opustit Camp Nou. Barcelona je podle španělského deníku Sport připravena třicetiletého záložníka prodat, zájem má čtveřice klubů z anglické Premier League – West Ham United, Brighton, Burnley a nováček soutěže z Norwiche. Katalánský klub chce získat prodejem Braithwaiteho minimálně 15 miliónů eur (383 miliónů korun).

O Coutinhovi jedná AC Milán

iZdroj fotografie: Depositphotos
Zdroj fotografie: Depositphotos

Na odchodu je i záložník Philippe Coutinho, za kterého Barcelona zaplatila 105 miliónů liber (více než 3 miliardy korun). Devětadvacetiletý brazilský reprezentant nastoupil v uplynulém ročníku španělské La Ligy jen ke dvanácti utkáním a klub dlouhodobě usiluje o jeho uvolnění.

Podle webu milannews.it zástupci katalánského klubu od začátku léta jednají o Coutinhovu příchodu na San Siro. Spekuluje se, že AC Milán by mohlo nabídnout zhruba 30 miliónů eur (765 miliónů korun).

Chiellini by po 16 letech mohl opustit Juventus

izdroj fotografie: Reuters

Kapitán úřadujících evropských šampiónů Giorgio Chiellini by mohl zamířit na Santiágo Bernabéu. Podle španělského deníku Marca má o šestatřicetiletého stopera zájem nový kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti, který by italského reprezentanta mohl získat jako volného hráče.

Chiellini působí v Juventusu od roku 2005, koncem června mu však vypršela smlouva a o jejím prodloužení stále jedná.

zdroj: skysports.com, Fabrizio Romano, marca.com, as.com, transfermarkt.com, sport.es

Diskuze Vstoupit do diskuze
105 lidí právě čte
Autor článku

Tobiáš Cimrman

Zobrazit další články