Soupeř českého šampiona čelí vážnému obvinění. Dívku útok zápasníka sžírá zaživa

Fanoušci UFC na něj nedají dopustit. Nyní však slavný šampion čelí velmi závažnému obvinění. Pokud se prokáže, hrozí mu dlouholeté vězení.

i Zdroj fotografie: UFC
                   

Alex „Poatan“ Pereira je v současné době jedna z nejzajímavějších světových ikon smíšených bojových sportů. V UFC si během krátké doby vybojoval hned dva pásy a není tomu dávno, co poslal k zemi českého reprezentanta Jiřího Procházku. Dlouho se o něm povídalo jako o člověku, který nedá dopustit na své fanoušky a chová se v životě slušně. To už neplatí. Začátkem června měl totiž napadnout jednadvacetiletou dívku. 

Pereira nepřestával

Vše se mělo stát po konci turnaje UFC 302, který se konal 2. června letošního roku v americkém New Jersey. Právě tam se jel Pereira podívat v rámci své dovolené, přičemž doprovod mu dělal jako vždy jeho věrný překladatel. Jenže během téhož dne se měl seznámit také s jistou Meredith Brown, kterou mu představila kamarádka.

České šampionky znemožnila Ruska, která na olympiádě v Paříži nemá co dělat

Alex tedy obě pozval do svého královského apartmá, kde však podle oběti na nic nečekal a rovnou ji zlákal do postele. „Začal mi sahat na intimní partie a já ho neustále odstrkovala. Bylo mi to nepříjemné, jenže on nepřestával,“ popsala dívka na svém TikToku.

Strhával z ní oblečení

Následně měl Pereira začít křičet úplně v cizím jazyku na svého překladatele a kamarádku, která oba seznámila, aby opustili místnost. A jakmile odešli, měl se vrhnout na Meredith a začít z ní strhávat všechno oblečení. V tu chvíli již dle svých slov věděla, že mu nemůže odporovat.

Přestup do Ruska byla životní chyba. Český fotbalový reprezentant zachraňuje kariéru

Pereira nedávno zničil Čecha Procházku
iZdroj fotografie: UFC

Trvalo mi, než jsem našla odvahu, abych s tím šla ven. Tolik jsem bojovala se svým duševním zdravím a v těchto dnech jsem sotva dokázala vstát z postele. Sžírá mě to zaživa. Držím to uvnitř a nemluvím o tom, protože se bojím. Bojím se, ale doufám, že mi to pomůže uzdravit se a nebudu se cítit tak sama,“ dodala jednadvacetiletá Meredith.

Na SportechŽivě jsme také psali o obavách o kapitána fotbalové Sparty. Trápí ho vážné zranění. 

Co by si podle vás Pereira zasloužil? Napište nám do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
103 lidí právě čte
Autor článku

Lukáš Jírovec

Zobrazit další články