Co bude s trenérem Látalem?

                   

Tým SK Sigma Olomouc nezažívá  dobré období pod vedením trenéra Radoslava Látala. Před začátkem sezóny většina odborníků tipovala Sigmu Olomouc do 6. místa ve Fortuna lize a boj o účast v Evropské lize. Místo toho bojuje v nadstavbové části ve skupině o udržení!

Nový začátek pod Radoslavem Látalem

Radoslav Látal převzal tým SK Sigma Olomouc před začátkem ročníku 2019/2020. Od tohoto trenéra si mnozí hodně slibovali, jelikož pochází z Hané a fotbalovou kariéru začínal v Němčících na Hané na Prostějovsku. Jako hráč také roky strávil v týmu SK Sigma Olomouc a mezi fanoušky byl oblíbený. Proto pro vedení tohoto týmu patřil mezi hlavní kandidáty a navíc jako trenér prožil úspěšnou trenérskou kariéru v Polsku.

isoccerfame.com

Zklamání s výsledky a problém mezi hráči

Během sezóny nepodával tým SK Sigma Olomouc pod jeho vedením žádné oslňující výsledky, ale vedením to bylo tolerováno, jelikož tým figuroval v polovině ligové tabulky a lehce procházel v domácím poháru. První velký problém nastal, když si trenér Látal přestal rozumět s Václavem Pilařem, který byl nakonec přesunut do B-týmu. Další problém nastal po znovu zahájení sezóny. Sigma jako kdyby ztratila dech a těžce na ní dopadla přestávka způsobená koronavirem. Pomyslným ,,hřebíčkem do rakve“ bylo vyřazení v národním poháru s týmem FC Slovan Liberec.

iwikiwand.com

Co bude dál?

Fanouškům Sigmy už došla s tímto Hanákem trpělivost a na Andrově stadionu poslední dobou můžete především slyšet ,,LÁTAL VEN!!!“. Vedení má zatím trpělivost a trenér rezignovat nehodlá. Další zápas čeká tým SK Sigma Olomouc proti týmu FK Teplice. Výkop na Andrově stadionu v boji o záchranu je v 17:30 hod. Na tento méně atraktivní zápas jistě moc olomouckých fanoušků nedorazí, protože jsou velice nespokojeni s výsledky a jednáním vedení. Navíc v tomto zápase podstatě ani o nic nejde.

iviagogo.com
Diskuze Vstoupit do diskuze
113 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články