Zápasník Karlos Vémola překvapil. V jedné disciplíně zaútočí na světové prvenství

Slavný Karlos Vémola bude s Attilou Véghem bojovat i potřetí. Čeká ho však ještě odveta s Pirátem. A taky chce v MMA zaútočit na světové prvenství.

i Zdroj fotografie: Oktagon MMA
                   

Když porazil v Edenu obávaného Végha, položil na zem jednu rukavici a druhou poslal právě jemu. Karlos Vémola tím jasně dal najevo, že je pro trilogii jejich klání. A záleží tak na slovenském oponentovi, zda do toho půjde s ním. Ani ne po dvou měsících se tak na Instagramu objevila výzva a další souboj těchto oblíbených bojovníků je potvrzen. Slavný terminátor si navíc chce dát nějakou “zastávku v mezičase,” kterou má být odveta s Pirátem. 

Vémola rozhodně nekončí

Vítězství na fotbalovém stadionu v Edenu mělo být posledním triumfem jeho kariéry. Přesto však Karlos v důchodu nevydržel a přijmul třetí duel s Attilou. Ten by se měl uskutečnit do roka a do dne od jejich posledního souboje, tedy do 8. června 2025.

Nečekané přiznání. Český olympijský hrdina Dostál popsal, jak porušuje pravidla

Nadešel čas, abych zvedl rukavici, s níž si mě v Edenu porazil. Teď je mezi námi skóre jedna jedna, takže na to nejsem zvědavý jen ty a já, ale celý národ,“ promluvil dle webu iSport Attila Végh na svém Instagramu. Karlos na to odpověděl s tím, že je na trilogii připravený. A jakmile mu promotéři sdělí datum zápasu, vyskočí z bazénu a jde makat. „Řekl jsem, že budu první člověk na světě, který tě porazí dvakrát,“ prohlásil Vémola směrem k Véghovi. Můžeme se jen těšit, jak tuhle disciplínu zvládne.

V důchodu je teprve dva měsíce 

Slavný terminátor tedy není ani 2 měsíce v důchodu a už se připravuje na svůj comeback. Mimo jiné dokonce řekl, že nechce čekat rok na jeden zápas. A udělá si tedy nějakou mezizastávku. Jako na zavolanou ho vyzval k odvetě Samuel Krištofič, který mu dal jedno z nejtvrdších KO kariéry. Karlos zápas přijal a uskuteční se 9. listopadu v Bratislavě. 

Česká olympijská hrdinka žije s hokejovým šampionem: Staly se mi strašně moc velké věci

Kdy se však můžeme těšit na odsouhlasenou trilogii zatím není jasné. Zápas nicméně sklidí se vší pravděpodobností obrovské množství pozornosti a Oktagon bude moci opět předvést neskutečnou show. Ostatně jak to v posledních letech umí.

Na SportechŽivě jsme také psali o kruté dani české olympioničky za úspěch. Její tělo extrémní nápor nevydrželo a řeklo dost.

Co si o návratu Vémoly myslíte? Dokáže Végha znovu udolat? Napište nám do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
93 lidí právě čte
Autor článku

Lukáš Jírovec

Zobrazit další články