Zalekl se rozvodu za miliardy? Jeden z nejúspěšnějších sportovců světa se vrací ke své ženě

Už to vypadalo na konec sedmiletého vztahu, nyní je ale vše jinak. Lekl se legendární hráč částky, kterou by musel za rozvod zaplatit?

i Zdroj fotografie: US Open Golf
                   

Golfová hvězda Rory McIlroy šokoval svět žádostí o rozvod. Podle posledních informací se však nakonec s krásnou Ericou Stoll udobřili. Na Floridě, kde slavný pár žije v domě za 200 milionů korun, však média spekulují, že se mohl zaleknout předmanželské smlouvy. Ta mu prý nařizuje vyplatit partnerce v případě rozvázání sňatku obrovskou částku. 

Erica se k rozvodu nevyjádřila

McIlroy, bývalá světová jednička a čtyřnásobný vítěz major turnajů, podal žádost rozvod 13. května v Palm Beach County. Sedmileté manželství s Ericou se zdálo v troskách. Zdrcená žena tak měla dle právních předpisů 20 dní na to, aby se ke skutečnosti vyjádřila. To ale neudělala a navíc se ani nesháněla po žádném právníkovi, který by ji případně pomohl vymáhat z golfové hvězdy peníze.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RORY (@rorymcilroy)

Své problémy nakonec severoirský reprezentant McIlroy a americká manažerka Stoll vyřešili. „Během posledních týdnů jsme si s Ericou uvědomili, že naší nejlepší budoucností je společná rodina. Naštěstí jsme naše neshody vyřešili a těšíme se na nový začátek,“ vyjádřil se pak k jejich rozhodnutí golfový král, který od roku 2020 s Ericou vychovává dcerku Poppy Kennedy. Takový obrat nečekal pravděpodobně nikdo a nyní se objevily spekulace, proč by tomu tak mohlo být.

McIlroy odmítá veškeré spekulace 

Hodně se probíralo, že mohlo jít o peníze. McIlroy za kariéru golfem vydělal přes 3 miliardy korun, podobnou částku si mohl vydělat i díky různém partnerstvím se sponzory. V rozvodu by tak šlo o ohromné jmění. Podobně tomu bylo i v případě, kdy slavný fotbalista spal s manželkou bratra, jak jsme také psali na SportechŽivě.

Nezastavitelná Nelly. Dcera slavného českého tenisty vládne světovému golfu. Pomohla jí i návštěva Prahy

Golfový velikán McIlroy, která nedávno promarnil jedinečnou šanci k vítězství na US Open, však odmítá jakékoli náznaky o tom, že by se vrátil ke své ženě kvůli penězům. „Nedávno se objevily zvěsti o mém osobním životě, což je nešťastné. Reagovat na každou fámu je hloupá hra,“ sdělil legendární hráč během rozhovorů.

Šlo podle vás v tomto vztahu o peníze? Napište nám do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
102 lidí právě čte
Autor článku

Lukáš Jírovec

Zobrazit další články