Marpo touží po střetu s Karlosem Vémolou

i Foto: instasaver.org
                   

Populární český rapper Marpo se kromě lásky k hudební branži netají ani svou druhou vášní, a to bojovými sporty. Všichni si jistě pamatujete na jeho ostře sledovaný souboj se slovenských hudebníkem Rytmusem, který Otakar Petřina mladší (civilní jméno Marpa) dokázal vyhrát. Nyní se podle všeho chystá na další výzvu. Samozřejmě si totiž nenechal ujít Zápas století mezi Karlosem Vémolou a Atillou Véghem. Jelikož český zápasník prohrál, Marpo věří, že by mu v ringu mohl minimálně konkurovat a vyzývá jej proto k souboji. Kývne na něj Karlos?

Karlos Vémola nadhodil nápad jako první

Marpo se v minulosti poměrně ostře vymezil proti Karlosi Vémolovi, jehož označil za nekomplexního zápasníka. Terminátor Vémola byl na slavného kritika samozřejmě nasupený a proto na sociálních sítích napsal, že pokud s ním má problém, klidně společně mohou změřit síly v ringu. Vzápětí ovšem dodal, že něco takového je krajně nepravděpodobné, jelikož si hudebník na skutečného soupeře netroufne. Marpo sice výzvu v podstatě neodmítl, nicméně k souboji do dnešního dne nedošlo

To se ovšem může v dohledné době změnit. Marpo v rozhovoru pro deník iSport řekl, že Karlovu výzvu přijímá už po několikáté a rozhodně z něj nemá strach. Zároveň dodal, že jej velice respektuje jako zápasníka a aby to tak zůstalo i nadále, měl by dostát svým slovům, byť byla pronesena poněkud v afektu a bez rozmyslu.

Marpo věří, že by zápas s Vémolou přitáhl pozornost

Proč vlastně Marpo tolik touží změřit síly se zkušeným bojovníkem Karlosem Vémolou? Podle něj by si zápas bezpochyby přitáhl spoustu lidí. Navíc by prý bylo zajímavé sledovat souboj mezi profesionálem a naprostým amatérem, za kterého se Otakar Petřina stále považuje, ačkoli má za sebou už několik ostrých zápasů. Samozřejmě tuší, že by do ringu nenastupoval v roli favorita, i tak se mu ale kolena strachy neklepou:

„Určitě bych si proti němu věřil, protože nechodím do věcí, o kterých nejsem přesvědčený, že bych na ně neměl. A navíc jsem tvrdil, že Karlos není dobrý v postoji a Attila Végh to podle mě potvrdil. I když Attila je diametrálně jinde než já.“

Pokud by k zápasu skutečně došlo, v jaké disciplíně? MMA podle Marpa nepřipadá v úvahu, protože má problémy s plotýnkami a navíc moc dobře ví, že by jej Vémola vymrštil do výšky padesáti metrů s jednou rukou za zády. Moc rád by proto zkusil klasický box nebo thajský box. Se soubojem nicméně musí v prvé řadě souhlasit oba hlavní aktéři a není jasné, zda-li se Karlos Vémola po posledním prohraném duelu cítí připravený.

Vémola chce věnovat všechen čas odvětě s Véghem

Karlos Vémola se stejně jako Marpo nebojí výzev, takže je pravděpodobné, že k měření sil mezi nimi nakonec jednou dojde. Není ovšem jasné, kdy se tak stane. Terminátor Vémola se na sociálních sítích vyjádřil, že na sobě zamaká a donutí Atillu Végha k odvetnému zápasu. Hodlá tomu podřídit veškerý volný čas. Vzhledem k náročnému úkonu se mu zřejmě Marpa do programu zařadit nepodaří. Ale byla by to paráda, nemyslíte?

Foto: instasaver.org

Diskuze Vstoupit do diskuze
92 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články