Kdo byl před Veronikou? Všechny lásky Jaromíra Jágra

                   

Jaromír Jágr je českou hokejovou legendou nejen díky svým nesporným hráčským kvalitám, kterými po celou kariéru udivuje diváky na světové úrovni, ale ostře sledované bývají také jeho vztahy, do nichž se většinou vrhá po hlavě a hlavně se samými kráskami z České a Slovenské republiky. Která si jeho srdce získala ještě před Veronikou Kopřivovou, která ovšem hvězdě kladenské hokejové školy nedávno dala košem? Uvidíme, jestli si pamatujete všechny!

Iva Kubelková

V dobách Jágrova největšího hokejového rozkvětu se mu do života připletla tehdy osmnáctiletá začínající modelka Iva Kubelková, po jejímž boku strávila budoucí sportovní legenda dlouhé tři roky. Jejich láska byla cítit na každém společném kroku, mnozí doufali, že spolu tyto dvě sympatické osoby vydrží mnohem déle. V roce 1998 ovšem přišel nečekaný rozchod, po němž bývalý pár zůstal i nadále v kontaktu a dodnes spolu má velice vřelé vztahy, což je jasně rozpoznatelné ve chvílích, kdy s Jardou dělá Kubelková například rozhovory. Postupem času se totiž z role modelky vypracovala na uznávanou českou moderátorku.

Andrea Verešová

Slovenská kráska naprosto uhranula srdce kladenského rodáka v roce 1999, tedy přesně rok po rozchodu s Ivou Kubelkovou. Modelka se sice dlouhou vzpírala, nicméně nakonec vábení a nadbíhání podlehla. Jejich vztahem, který v roce 2004 procházel krizí, ovšem otřásly zprávy o Jágrově úletu s jinou českou kráskou (viz pokračování tohoto článku), takže nakonec opravdu došlo na slzy a následné definitivní rozloučení.

Lucie Borhyová

Jágr měl na oblíbené moderátorky ve svém životě opravdu štěstí. Krátký letní románek prožil také po boku české bohyně s blond vlasy Lucie Borhyové, která působí na Nově coby televizní hlasatelka od začátku až dodnes. Když byli v roce 2004 nachytáni ve vášnivém objetí na procházce Prahou, nepsalo se celé měsíce o nikom jiném. Právě to se také stalo důvodem Jágrova rozchodu s Andreou Verešovou. Zamilovanost ovšem vyprchala ihned po skončení letní hokejové pauzy, poté se Jágr zase naplno vrátil do herního zápřahu a novou známost neměl ani pomyšlení.

Inna Puhajková

Podle mnohých (k nimž se přidáváme) zřejmě nejkrásnější „úlovek“ českého velikána byla v roce 2006 Inna Puhajková, která právě rozjížděla kariéru modelky. Jágr byl v té době po operaci ramena a tak se mohl místo hokeje naplno věnovat budování vztahů. S kráskou vydržel stejně jako s Andreou Verešovou po dobu šesti let. Pak to ovšem začalo skřípat.

Pár oznámil rozchod v roce 2012 s tím, že spolu již nedokázal najít společnou řeč. Puhajková si ze vztahu zřejmě odnesla mnoho pozitivního, jelikož se později stala moderátorkou sportovních novin na Nově. Právě Puhajková je momentálně horkou kandidátkou na post nové „Jágr girl“, jelikož se shodou okolností nedávno sama rozešla s přítelem, takže jsou momentálně oba dva zase volní. Dostojí známému přísloví, že stará láska nerezaví? Veronika Kopřivová už šla v životě dál a momentálně je ve vztahu s modelem Miroslavem Dubovickým. Posune se i Jágr?

Foto: ph.news.yahoo.com

Diskuze Vstoupit do diskuze
138 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články