Měsíc vašeho narození o vás vypoví hodně. Podívejte se, co říká o vaší osobnosti

                   

Nejen znamení zvěrokruhu určují podobu našeho charakteru, ale také kalendářní měsíc, ve kterém jste přišli na svět. Je totiž prokázáno, že jedinci, kteří sdílejí své narozeniny v jednom měsíci mají poměrně dost podobné rysy osobnosti. Na základě čehož lze usuzovat, že dané období jednoho kalendářního měsíce je něčím specifické. Podívejte se na tento seznam měsíců a najděte si ten svůj, dozvíte se něco o své povaze a charakteru.

Leden

Lidé narození v lednu jsou velmi ambiciózní a rádi dosahují stanovených cílů. Postupy, jaké k tomu volí, jsou ale poměrně konzervativního charakteru. Podobný přístup mají také k ostatním lidem – plně otevřít se umí jenom těm, o kterých si myslí, že jsou na intelektuálně stejné vlně a sdílí s nimi jejich názory.

Únor

Únoroví oslavenci jsou velmi romantičtí a idealističtí. Oplývají výrazně kreativní myslí. Právě proto je s nimi ale poměrně těžké pořízení, zároveň jsou totiž dost náladoví a umí se zlobit, když se jim něco nedaří. Při jednání s nimi musíte mít trpělivost.

iMalá i velká romantická gesta mají únoroví jedinci rádi.

Březen

Lidé narození v březnu jsou v souznění s přírodou. Rádi chodí na procházky, do lesa a vnímají kolem sebe přírodu. Na ostatní jsou milí a rádi komunikují. Mají v sobě přirozené charisma a autoritu.

Duben

Velmi snadno navázat vztah a kontakt s lidmi umí jedinci, kteří přišli na svět v dubnu. Milostné i přátelské spojení pro ně nepředstavuje žádný problém. Na druhou stranu ale potom v těchto vztazích umí žárlit.

Květen

Májoví jedinci mají rádi pravidla, zásady a zákony a výrazně prosazují jejich dodržování. Navenek prokazují v tomto konání mnoho aktivity, uvnitř sebe ale tak jasno nemají. Vztahy s nimi mohou být komplikované.

Červen

Lidé slavící narozeniny v červnu jsou zvědaví, společenští a kreativní. Díky těmto charakteristikám ale moc své jednání nepromýšlejí a rovnou jednají, než aby si pořádně rozmysleli jednotlivé kroky. Dalo by se tedy říci, že jsou pohrkaní.

iKreativní myšlení je lidem narozeným v červnu blízké.

Červenec

Upřímnost je hlavní charakterová vlastnost jedinců narozených v červenci. Právě proto mají také smysl pro čest a neradi řeší s jinými lidmi konflikty. Dále se vyznačují krásou, tajemností a vysokou inteligencí.

Srpen

Jedinci, kteří přišli na svět v srpnu jsou velmi rádi středem pozornosti ostatních. Mají velmi dobrý smysl pro humor, na druhou stranu si ale neumí udělat legraci sami ze sebe. Proto těžce nesou, když se jim někdo posmívá nebo je jiným způsobem shazuje. Jinak ale mají laskavé a dobré srdce.

Září

Zářijoví oslavenci vyžadují disciplínu a dodržování pravidel, a to jak od svého okolí, tak od sebe samých. Jsou poměrně přísní v posuzování ostatních, ale nemyslí to nijak zle. V jádru jsou dobří a hodní. A také oplývají krásou.

Říjen

Ti, kdo se narodili v říjnu, jsou často terčem závisti ostatních. Mají silný charakter, nebojí se vzít za práci, ve které jim ale pomáhá i jejich hravá mysl. Všechny výsledky mají vydřené, což ale mnozí nepoznají, protože si je k sobě říjnoví jedinci nepustí blíže.

iLidé narození v říjnu se práce nebojí.

Listopad

Lhát listopadovým oslavencům se rozhodně nevyplácí, snadno vás totiž prokouknou a ve výsledku vás to bude hodně mrzet. Nebojí se upřímnosti a klidně vám od srdce řeknou to, co si o vás doopravdy myslí. Proto se jich neptejte, pokud nechcete slyšet tvrdou pravdu. Jsou ve všem o krok napřed.

Prosinec

Netrpěliví jedinci, kteří ale vždy dosáhnout toho, co chtějí, se rodí jedině v prosinci. Mají velké srdce, díky kterému umí každému zvednout náladu. Nikdo jim tento jejich zápal nevezme, nic, co se jim stane je nepoloží na kolena. Jsou to velmi silní a odolní jedinci, kteří ale mají rádi všechno hned.

Diskuze Vstoupit do diskuze
104 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články