Conor Mcgregor chce udělat charitativní zápas s Dustinem Porier, který souhlasil

                   

Conor Mcgregor je možná velice naštván, že mu UFC nechce dát zápas, ale i přes to vyzval Dustina Porier na charitativní zápas. Dustin výzvu přijal. Je zápas vůbec reálný?

Conor Mcgregor a jeho výzva!

iZdroj fotografie: ufc.com

„Hej kámo! Nechceš udělat charitativní mma zápas? Rád daruju půl milionu dolarů na víc. Zápas by byl prodáván na PPV plus by se prodávali televizní práva, následně bychom vybrali charity, kam chceme darovat peníze. Chci ale také vybrat. Mám jich na srdci hodně. Víceméně by to byl exhibiční zápas. Navrhuji 12. prosince v Point Depotu v Irsku. Žádné vážení, společná pravidla. Tobě i tvé rodině zajistím cestu. McGregor Sports and Entertainment se spojí s The Good Fight Foundation v charitativním MMA zápase!“

Dustin Porier zápas přijal.

Počítejte se mnou! Pojďme to udělat! Hodně lidí z toho bude benefitovat.

Dustin Porier je vítězné vlně.

Dustin Porier v roce 2019 prohrál svůj titul proti Khabibovi. Ve třetím kole musel zaplácat Khabibův Rear-Naked Choke. Dustin Porier se k titulu probojoval přes jména jako Justin Geathje, Eddie Alvarez nebo Max Halloway. Bohužel jak již bylo řečeno zápas s Khabiem prohrál.

iZdroj fotografie: ufc.com

Dustin se ale v roce 2020 vrátil a to proti nebezpečnému Danu Hookerovi. Po pěti kolech velké bitvy se podařilo Dustinu Porierovi vyhrát na rozhodnutí rozhodčích. Dustin Porier je současně na druhém místě v lehké váze. Je dost možné, že dostane další šanci zápasu o titul. Současně ale zápas s Khabibem dostal Justin Geathje. Každopádně je Dustin více a více spojován s Conorem Mcgregorem.

Diskuze Vstoupit do diskuze
117 lidí právě čte
Autor článku

Matěj Pokorný

Zobrazit další články