Fenomén Haaland dělá pro výkon úplně vše, dokonce má doma fotbalistku

Mašina na góly. Talent, který svému sportu dává vše. To je Erling Haaland. Útočník Manchesteru City prožívá fotbal i doma s přítelkyní. Je to totiž fotbalistka.

i Zdroj fotografie: Manchester City
                   

Zápas v Lize mistrů se Spartou (5:0) opět pečlivě sledovala. Isabel Haugseng Johansen, přítelkyně kanonýra Manchesteru City Erlinga Haalanda, který dal letenskému týmu dvě branky, to dělá už několik let. Poznali se kdysi v norském fotbalovém klubu ve městě Bryne, v němž oba v mládežnické akademii trénovali. Opěvovaný střelec se snaží soukromí chránit, ale v jeho postavení globální ikony se to téměř nedá. Britský Daily Mail se tak ponořil do života krásné dívky.

Isabel chodila nedávno na střední

Dvacetiletá Isabel ještě před dvěma chodila na střední školu v Bryne v jihozápadním Norsku, kde žije pouze dvanáct tisíc obyvatel. Přátelé ji popisují jako nejšťastnější dívku ve městě. Neuvěřitelně krásnou, inteligentní a společenskou. Její klidný život se ale v posledních letech zcela změnil.

Obletovaná fotbalová reprezentantka zažila nepříjemný zásah do soukromí. Obětí byl i Nedvěd

Před několika měsíci jezdila na kole do školy a obědvala rybí sendviče v tamní jídelně. Nyní Erling bere Isabel na večeře do nejluxusnějších městských restaurací v Manchesteru a vozí ji v bílém voze značky Rolls-Royce Cullinan, který má hodnotu 12 milionů korun. To je pro něj bez pár korun týdenní plat.

Haaland je posedlý spánkem

Všechno se zdá oproti životu ve studených fjordech pohádkové. Ale Isabel také musí snášet neustálou pozornost dotěrných paparazzi. Už je však tak trochu zvyklá, vždyť za Haalandem létala také do Dortmundu, v němž nezastavitelný bombarďák dříve také působil. Jelikož ho miluje, také s ním absolvuje řadu procedur, které hráčovi pomáhají se zlepšovat. A že jich je.

O českého reprezentanta se zajímal španělský velkoklub. Sparta s ním přestala počítat

Erling je posedlý správným spánkem, dietou a speciálním tréninkem. Ví, že pouze talent a klasická příprava s týmem v dnešní době nestačí. A chce být stále lepší a lepší. Díky své cílevědomosti a touze je nyní králem všech světových kanonýrů. Spánek popisuje čtyřiadvacetiletý Haaland jako nejdůležitější věc v životě. Několik hodin před ulehnutím nosí oranžové brýle, které blokují světlo z digitálních obrazovek. Do postele chodí nejpozději kolem desáté. Spoléhá také na meditaci. Před zápasem se Spartou se evidentně vyspal docela dobře.

Na SportechŽivě jsme také psali o fotbalovém reprezentantovi, který má po pádu prasklou lebku.

Hodí se podle vás Isabela k Erlingovi? Napište nám svůj názor do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
50 lidí právě čte
Autor článku

Radek Bardouzl

Zobrazit další články