Rozvod hokejového mistra světa: Jeho manželka Anna předstírala těhotenství

Je to znám raubíř, ale tohle? Manželka dělala hokejovému reprezentantovi před rozvodem ze života peklo. Vrcholem bylo předstírané těhotenství.

i Zdroj fotografie: Fanny Schertzer / Creative Commons / CC-BY-SA
                   

Útočník Edmontonu Oilers a bývalý spoluhráč Tomáše Hertla ze San Jose Evander Kane je v NHL známá figurka. Vynikající hokejista s visačkou „silně problémový“. Především v posledních letech plní články bulváru. Někteří ho dokonce označují jako největšího potížistu v celé NHL. Výčet jeho průšvihů je opravdu dlouhý. Namátkou: napadení manželky, výtržnosti, obří dluhy v kasinu, osobní bankrot, údajné sázení na vlastní zápasy a zfalšování očkovacího certifikátu.

Kane: Udělal jsem chybu

Za posledně jmenovaný přečin si vysloužil padáka ze San José. Spíše to byla pro vedení Sharks poslední kapka. „Udělal jsem teď chybu, za kterou bych se chtěl omluvit spoluhráčům, klubu i jeho fanouškům,“ vzkázal Kane, když se provalilo, že falšoval potvrzení o očkování na covid. „Kdybych měl takové problémy, nedokázal bych asi přijít do kabiny. Možná ani vstát z postele,“ kroutil hlavou Tomáš Hertl.

Rozpad zlatého týmu z mistrovství světa v Praze. Ze hry je další český šampion

Hodně problémů kanadského hokejisty, který je juniorským mistrem světa z roku 2009, vyplynulo z manželství s krásnou Annou. Když to mezi nimi před čtyřmi roky začalo skřípat, obvinila svého muže na Instagramu, že sází na vlastní zápasy. Což se nakonec neprokázalo. V jiném příspěvku ho zase nařkla, že odjel na dovolenou do Evropy a nechal ji doma bez prostředků, takže musela prodat svůj svatební prsten, aby mohla koupit dětskou výživu pro jejich roční dceru.

Anna má psychické potíže

Anna byla také pěkné kvítko. Tvrdila to i právní kancelář zastupující Evandera Kanea, která přišla s vyjádřením, že jeho manželka má psychické problémy a porušuje zákony. „Pokaždé je Evander zproštěn viny a obvinění paní Kane jsou nepodložená. Evander nadále doufá, že dostane potřebnou pomoc,“ zní v prohlášení právní kanceláře Hoover a Krepelka.

Olympijský vítěz z Nagana opustil český hokejový svaz. Kvůli spolupráci s StB došlo k ostré hádce

Vrcholem asi bylo předstírání těhotenství, i když už dávno potratila. Na to přišel Kane při kontrole účtů za lékařskou péči. Anna si přitom po celou dobu hrála na to, že je stále těhotná. O dítěti mluvila, a dokonce nosila vycpané břicho. Pár se rozvedl v červenci 2021. Společně vychovávali dceru, která byla svěřena Kaneovi do výhradní péče. S novou přítelkyní, modelkou Marou Teigen nyní vychovávají ještě její dva mladší bratry.

Na SportechŽivě jsme také psali o českém olympionikovi, který podlehl vlastním démonům.

Co říkáte na problémy kanadského hokejisty? Napište nám do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
92 lidí právě čte
Autor článku

Radek Bardouzl

Zobrazit další články