Kanonýrovi Realu Madrid zamotala hlavu o pět let starší žena. Mají jasně stanovené hranice

Je to vycházející sportovní megastar, ale v osobním životě to bude asi divočina. Snad útočník Realu Madrid nedá nakonec přednost manželce před fotbalem.

i Zdroj fotografie: Real Madrid C. F.
                   

Chodíte s někým a připadá vám váš vztah příliš fádní? Tak si ho okořeňte. Sepište se svou milou tzv. smlouvu o vztahu. Takovou podivnost vymysleli brazilský fotbalista Endrick s influencerkou Gabrielou Mirandou. A to ještě předtím, než se vzali. V jejich dohodě se objevují podivné klauzule a nečekaná odhalení, která zaujala nejen fanoušky fotbalu.

Endrick: Za porušení se platí

Jeden z nejzajímavějších bodů říká, že Endrick a Miranda si mají navzájem říkat „Miluji tě“ ve všech situacích. To vyvolalo otázky ohledně jejich osobního vztahu a způsobu, jakým spolu komunikují. Smlouva údajně obsahuje i zákaz jakéhokoli druhu závislosti a požadavek na zachování určitého chování. To potvrdil Endrick i v rozhovoru pro podcast Pod Delas. „Máme jasně stanovené hranice a očekávání,“ řekl mladý fotbalista, kterému modelka nejspíš hodně popletla hlavu.

Z fotbalové Slavie je lazaret. Na dlouhou dobu přišla o čtyři hráče

„Kdo pravidla poruší, musí tomu druhému něco koupit,“ doplnil Endrick. Když se smlouva dostala ven, vyvolala určité obavy u některých členů fotbalového týmu. Manažer Palmeiras Abel Ferreira se dokonce strachoval, že Endrick vymění svůj osobní život za fotbal. „Doufám, že se bude nadále soustředit na fotbal a nebude se nechat rozptylovat jinými věcmi,“ řekl Ferreira v rozhovoru po posledním zápase Palmeiras.

Ten chlapec má kuráž

Teď už se musí obávat v Realu Madrid, který za něj zaplatil 60 milionů eur. Za slavný Palmeiras nasbíral jednadvacet gólů a čtyři asistence. Dokonce už odehrál deset utkání za seniorskou reprezentaci Brazílie, kde se také dokázal prosadit. A to hned třikrát. Má jen o dva reprezentační góly méně než Vinícius Jr., tedy jeho nový klubový spoluhráč a muž, který by se měl letos rvát o Zlatý míč.

Kouč Sparty Friis o Slavii: Kdyby hrál každý stejně, nikam bychom se neposunuli

Endrick se naposledy zaskvěl v Lize mistrů. Gólem dal razítko na vítězství 3:1 proti Stuttgartu. Stal se tak nejmladším hráčem Realu, který kdy skóroval v Champions League. Bylo mu osmnáct let a osmapadesát dní. „Ten chlapec má kuráž. Viděli jste, co udělal před gólem? Zvolil to nejtěžší řešení, protože byl přesvědčený, že to vyjde,“ prohlásil jeho trenér Carlo Ancelotti.

Jestli je tzv. pakt o vztahu ještě platný, nikdo neví. Endrick a jeho o pět let starší Miranda se totiž před pár dny vzali, což oznámili na sociálních sítích. Možná se nakonec objeví i předmanželská smlouva. Po tom, k čemu ho blonďatá diva přiměla v jejich první dohodě, se máme na co těšit. Na SportechŽivě jsme také psali o výbuchu českého reprezentanta v Lize mistrů.

Co říkáte na smlouvu Endricka a jeho milé? Napište nám do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
150 lidí právě čte
Autor článku

Radek Bardouzl

Zobrazit další články