Legendární hráč v ložnici omylem zapnul živé vysílání. Jeho hrátky ohromily tisíce lidí

Sociální sítě dovedou být zábavné i zrádné. Přesvědčil se o tom i legendární hráč amerického fotbalu. Nechal zapnuté živé vysílání na mobilu a pustil se do hrátek v ložnici.

i Zdroj fotografie: NFL.com
                   

Tak sledované video asi ani nečekal. Bývalý velikán NFL Shannon Sharpe chtěl potěšit fanoušky na svém instagramovém profilu. Místo klasického postu, ale omylem spustil živý přenos a nechal zapnutý mobil. A jak naschvál si ho vzal zrovna do ložnice. Asi není třeba dodávat, co se tam dělo. Šest tisíc lidí vidělo (tedy hlavně slyšelo), čeho všeho je legendární hráč schopný. Pak naštěstí pohromu zastavil.

Sharpe vše sváděl na hackery

Jeho ostuda ale mohla být ještě daleko horší. Šestapadesátiletý Sharpe je totiž velmi populárním influencerem, jeho profil sleduje celkem 3,3 milionu lidí. Někdejší úspěšný hráč se po trapasu nejdřív snažil vše dementovat a sváděl celou záležitost na hackery. „Pozor. Můj účet nabourali hackeři. S týmem na celé věci usilovně pracujeme.“

Zlatý padák pro českého reprezentačního trenéra. Po vyhazovu dostane miliony

Jenže touhle pohádkou se zesměšnil snad ještě víc. A tak nakonec kápl božskou. V podcastu ESPN Nightcap uvedl vše na pravou míru. „Omlouvám se. Cítím se velmi trapně. Ve skutečnosti jsem člověk, který je velmi uzavřený. Mám rád své soukromí. Bohužel ty zvuky Slyšel to celý svět. Jsem ze sebe velmi zklamaný,“ litoval Sharpe.

V NFL odehrál 14 sezon

Ačkoliv má na účtu tolik sledujících, sociálním sítím prý příliš nerozumí. „Neznám živé vysílání. Byl jsem z toho překvapený. Najednou mi volali známí a říkali, Shannone, vysíláš živě. Slyšíme vše, co v ložnici děláte,“ soukal ze sebe utrápeně Sharpe. Jelikož ale spousta z „diváků“ vydržela u jeho intimního přenosu až do vypnutí (a rychle přibývali další), byl jeho výkon nejspíš ohromující.

Hokejový reprezentant zatčen kvůli vojně. Na NHL čekal devět let

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Club Shay Shay (@clubshayshay)

Rodák z Chicaga patří k ikonám NFL. Odehrál v ní 14 sezon. Patří mezi nejlepší tight endy všech dob. Nastupoval hlavně za Denver Broncos. V roce 2011 ho uvedli do Síně slávy. Třikrát vyhrál Super Bowl, čtyřikrát byl vybrán do mezi nejlepší hráče roku. Nyní ke své nelibosti patří také k největší smolařům instagramové historie.

Na SportechŽivě jsme také psali o českých sportovcích, kteří svěřili peníze podvodníkovi.

Stalo se vám někdy něco podobného? Napište nám své příběhy do komentářů

Diskuze Vstoupit do diskuze
115 lidí právě čte
Autor článku

Radek Bardouzl

Zobrazit další články